Nalezenou peněženku si nechala, i když ji mohla vrátit.

Žádný hloupý rasismus!
Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Nalezenou peněženku si nechala, i když ji mohla vrátit.

Příspěvekod Matouš Bulíř » 14 lis 2017, 12:50

Článek + video: https://www.novinky.cz/krimi/454826-nal ... amery.html

Hned jak jsem to četl napadlo mě, že s největší pravděpodobností nepůjde o ČEŠKU.

A nespletl jsem se... Etnikum v sobě nikdy nezapřete.

Je vidět, jak ani na vteřinu nezaváhala jestli to co dělá, není špatné. Co se ukrást může, se ukrást musí - tak by mohlo znít jejich krédo.

Ukázka uvažování - mě před pár dny bylo na poště vráceno o 100 korun navíc, než sem měl dostat. Všiml jsem si toho až po odchodu, jelikož se mi zdálo, že mám nějak hodně a taky že ano. Tak sem se na poštu opět vrátil a 100 korun odevzdal zpět.

Toto je chování, které je samozřejmé a očekávám ho od každého pravého ČECHA.
Obrázek

akecheta
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Nalezenou peněženku si nechala, i když ji mohla vrátit.

Příspěvekod akecheta » 27 lis 2017, 22:39

Bílé etnikum není lepší. Nemůžeme si moc fandit! Vycházím z faktů kolem. Začnu osobní zkušeností. Předloni v deliriu již pět let probíhajících těžkých manažerských existenčních úkolů jsem byl vybrat u obchoďáku z bankomatu 20000Kč pro dodavatele a spěchal vedle do druhého obchoďáku, abych stihl následně jednání ve firmě s existenčně potřebným zákazníkem. V zápalu boje jsem nechal 20000Kč vysunutých neodebraných na bankomatu a vydal se k vedlejšímu obchoďáku. Před přejitím silnice mě osvítil pán bůh a já si vzpoměl na peníze. Ohlédnu se, před bankomatem čeká žena z mého bílého etnika a dobu mě sleduje, zda se vrátím pro peníze. Nezavolala vraťte se máte tady peníze. Čekala až odejdu aby je mohla zbalit.
Za další, po revoluci se ztráceli z fabriky jménem Transporta Chrudim soustruhy frézky a policie nic nevyšetřila. Pracovalo na těchto úsecích =pouze bílé etnikum. Další případy můžu jmenovat kdy v okolí bílé etnikum kradlo jako straky. Můžu pár historek přihodit jako například tedˇtři měsíce starou. V Škodě auto ve skladu na příjmu kradli tak, že už to firma nemohla rozdejchat a celou partu 8 lidí vykopli=hádejte jakou měli barvu = jako já, bílou.
No pokračujme k těm které všichni znáte=Bakala, Kalousek, Sobotka, a na ně jsou nabaleni desítky dalších a je z toho tunel, tunel, tunel a zase tunel a ať se snažím jak chci nemohu tam v těch xichtech žáádnou kofolu nalézt. No a ty ukradený oholený měděný kabely aj. hnědoobčanama, proti rozkradení pomalu celé republiky jsou celkem směšné. Čechům ta hesla z dob komunistů zůstala v krvi a přivedli je v současnosti k dokonalosti. Jedno heslo za všechny= Kdo nekrade okrádá svou rodinu. Myslím že cigoši o moc horší nejsou. Ale svět a společnost se stále zrychlujícím tempem vyvíjí, kdoví jak to bude vypadat dál. Třeba nás bílé gadži ještě překabátí.

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 27 lis 2017, 22:52

Nesnáším názvosloví bílé etnikum. Jelikož to evokuje potřebu, milovat Němce a jiné tzv. bílé etnika. Bílá rasa je americký konstrukt.

Každopádně ČESKÝ NÁROD není Bohem vyvolený národ. I my máme své špatné lidi. Jde ale o procenta.

Když krade 200 000 Čechů a 200 000 cikánů, je to stejné? Člověk by řekl že ano, ale opak je pravdou. Je totiž rozdíl když krade 200 000 lidí z 10ti milionů a nebo 200 000 lidí z 250ti tisíc. Samozřejmě čísla jsem si vymyslel pro ukázku.

Příležitost dělá zloděje, jak se říká.

Myslí si snad někdo, že lidé jsou dobří? Nikoliv, lidé jsou pouze tak dobří, jak dobré jsou zákony a společenská morálka.

Když se zítra vyhlásí, že za vraždu nehrozí trest vsadím život na to, že vraždy vzrostou o tisíce procent a vraždit budou lidé, do kterých by to do té doby nikdo nikdy neřekl.
Obrázek

akecheta
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod akecheta » 27 lis 2017, 23:59

Za 35let ve vedoucích funkcích jsem měl pod sebou lidi kde cikána nebylo. Kradli všichni věřte mi. O to je to horší že jich bylo více jak cikánů. Nadělali tím pádem více škody. Co naplat že to bylo za komunistů, i tak je to krádež. No ta bene, kradou i teď. Občas jich pár desítek propustíte a přijdou další. No a tak je to pořád dokola. Ten vyselektovaný poměr nenamočených je tak dva z deseti v současnosti. No a těm dvaceti procentům, aby byl klid se muselo umožnit, že si budou některé potřeby (vyrobit si díly dle potřeby na zahradu, opravné k autu atd.) moci realizovat se svolením ve firmě, kde v tu chvíli je některé úkony těžko uhlídat a navíc nejsou lidi, takže radši ani moc neprudit, že?