Máte slovo: Přibývá sociálně nepřizpůsobivých občanů?

Žádný hloupý rasismus!
Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Máte slovo: Přibývá sociálně nepřizpůsobivých občanů?

Příspěvekod Matouš Bulíř » 01 pro 2017, 01:57

VIDEO: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1017 ... 030520028/

Jílková mě dost překvapila, jelikož takhle neobjektivní jsem jí ještě nezažil. Ta náklonnost k cikánskému etniku tam není ani nijak skrývaná. Zajímalo by mě, jestli jde o její vlastní prozření a nebo nařízení shora.

Díl jako takový není nikterak zvláštní. Cikáni nikterak nepřekvapí. Slovo DEPORTOVAT jsem během pořadu jako řešení řekl asi 6x.

ŘEŠENÍ PRO-CIKÁNSKÉ skupiny:
-odpustit cikánům dluhy
-dát jim 20 000
-dát jim nové bydlení
-zařídit jim 100% zaměstnanosti, jelikož když nemá práci cikán, je to rasismus, když ji nemá Čech, tak... to vlastně nevím, jelikož na to nikdo neodpověděl.

Fascinuje mě ta argumentace toho rasismu v tom smyslu, že když řezník nemůže najít práci jako řezník, je to rasismus... JÁ když vyšel ze školy tak vám můžu říct jen to, že jsem dělal všechno možné, jen ne to, na co sem měl vzdělání... S maturitou jsem dělal i u technických služeb toho nejnižšího kopáče a co? Chtěl jsem pracovat, tak jsem pracoval. Být cikán, byl by to argument pro rasismus... Cikán s maturitou jako poslední dělník, NEMYSLITELNÉ!

Vše to je demagogie... Dvojí metr... Vytváří se tu falešná atmosféra tzv. rasismu...

Bohužel musím konstatovat, že mi v tomhle Češi až vadí, jak přehnaně tolerantní jsou... My bohužel přijmeme každého, bez rozdílu rasy, pohlaví nebo náboženství, když je bezproblémový. To bude jednou to, co vyhladí naše ČESKÉ etnikum. Takže věřte, že bych náš národ rád označil za tzv. rasisty, ale bohužel, to bych lhal. Jsme až naivně tolerantní.

Pokud může někdo za špatný život cikánů, jsou to jenom cikáni.
Přílohy
máte slovo.jpg
máte slovo.jpg (122.94 KiB) Zobrazeno 4714 x
Obrázek

akecheta
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Máte slovo: Přibývá sociálně nepřizpůsobivých občanů?

Příspěvekod akecheta » 05 pro 2017, 18:53

Ti dělat nebudou. Peníze dostávají, děti rodiče v životě neviděli pracovat a stát se postará. Nemají důvod. K tomu pozitivní diskriminace a člověk se ptá, kdo na tom budoucím chaosu má zájem prosperovat.

Tomáš Vítek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Tomáš Vítek » 05 pro 2017, 20:24

Ve všem jsou výjimky, je zde i spousta Čechů, kteří žijí jako cikáni, ALE jenom u cikánů je zneužívání sociálního systému tak časté, je potřeba zpřísnit pravidla pro obdržení sociální dávky a při nejlepším ještě časově omezit dobu držení.

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 05 pro 2017, 20:47

Sociální dávky nejsou špatné. Špatní jsou ty, co je zneužívají.
To je ta pseudohumanita. Stát odmítá dělit lidi na Čechy a cikány. Takže když něco kazí cikán, je třeba to odejmout i Čechovi, aby to bylo politicky korektní. JÁ říkám definujme jasně to, kdo je Čech a podle toho směřujme zákony.

Pokud tu máme 1% Čechů zneužívajících systém a 99% cikánů zneužívající systém, nevidím důvod, proč by tím měl být postižen ČESKÝ NÁROD jako celek.
Obrázek

Tomáš Vítek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Tomáš Vítek » 05 pro 2017, 21:46

Češi na tomto trpět nebudou, naopak si na tom polepší, když nebudou muset platit dávky lidem, kteří společnosti nijak nepřispívají, tedy cikánům. Nenavrhuji úplné zrušení sociálních dávek, ale pouze vhodnou úpravu.

Tomáš Vítek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Tomáš Vítek » 07 pro 2017, 17:47

Zrovna jsem narazil na krásné video, uvidíte zde, jak si přivydělává parta cikánských kamarádů.

https://www.youtube.com/watch?v=B8BDjNyrAhg&t=29s

Nejenže okrádají společnost úmyslnými podvody, ale ještě k tomu jsou schopný člověka úmyslně ohrozit.

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 07 pro 2017, 17:55

Tak to video je ostrý a komentář u toho zcela přesný. Bez kamery by měl řidič smůlu.
Osobně by mě zajímalo jak to bylo dál řešeno, poněvadž v tom spatřuji hned několik trestných činů.
Pokus o pojišťovací podvod, pokus o ublížení na zdraví a křivá výpověď.
Obrázek

Petr1963
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr1963 » 08 pro 2017, 22:11

Za toto mě zablokovali na facebooku:

Zdá se, že některý z vašich příspěvků nedodržuje naše zásady komunity. Příspěvky, které útočí na lidi na základě rasy, etnika, národnosti, náboženského přesvědčení, sexuální orientace, pohlaví nebo tělesného postižení, odstraňujeme.

Petr Kania
Nyní se rozhoduje, za nás - bez nás, zda přijmeme kvóty na uprchlíky. Nechápu, proč je nepřijmou k sobě takové bohaté země, jako je Saudská Arábie, Spojené arabské emiráty, Kuvajt, Bahrajn či Katar. My to prostě nezvládneme. Máme svých problémů dost a to ve dvou rovinách. Nejsme schopni vyřešit problém, co s cikánskou menšinou a ještě si máme přidělávat další problém, s muslimskými uprchlíky. Další problém, který vůbec nedokážeme řešit, je korupce a privatizační podvody. Klasickým příkladem je tunelování Dopravního podniku hlavního města Prahy, kde si nahrabali Bém, Janoušek, Ritig a pár lidí okolo nich. Mluví se o tom již dlouho, vždy je někdo obviněn a hned zase propuštěn. Náklady jsou o více než jednu miliardu větší, než byl původní rozpočet. Dalším příkladem je kauza exsenátora ODS Nováka. Ten měl dostat za prodej městských akcií Severočeské energetiky a Severočeské plynárenské úplatek 40 000 000,-- od německé firmy VNG. Dostal za trest pokutu 5 000 000,--. Musíme si však uvědomit, že škoda je mnohem větší, než 40 milionů. On neměl dostat pokutu ve výši 5 milionů ani ve výši 40 milionů, ale pokutu ve výši způsobené škody. Pokud na to nemá, tak zabavení veškerého majetku a to i toho, který převedl na manželku, kamarády, příbuzné nebo své právníky. Až vyřešíme všechny své potíže s korupcí a s cikánskou menšinou, tak se můžeme zabývat tím, jak pomoci syrským uprchlíkům a to tak že nikoliv ubytováním na našem území, ale třeba zasláním starého šatstva nebo dobrovolnou sbírkou peněz. Jsem proti multikulturnímu státu, protože příklady z minulosti jsou varující. Tak se rozpadla Říše římská, když na její mateřské území proudily davy z různých národů z podmaněných území. Dalším příkladem je prvorepubliková ČSR, kde se ukázalo nemožné soužití Čechů, Němců, Slováků, Poláků, Maďarů, Rumunů, Rusínů a dalších nebo rozpad Sovětského svazu, kde v jednou státě žili Rusové, Ukrajinci, Moldavci, Kazaši, Tataři, Mongolové, Jakuti, Uzbekové, Čečenci, Inguši a mnoho dalších. Postarejme se především o to, aby Češi v České republice mohli žít kvalitní, plnohodnotný a důstojný život a pak se můžeme starat o jiné. Kania Petr https://www.facebook.com/groups/8956214 ... =bookmarks

Anna Bernardová
PRVNÍ REPUBLIKA
PRVNÍ REPUBLIKA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Anna Bernardová » 10 pro 2017, 11:52

My jsme tohle rozebírali zrovna v pátek v práci.

Kolega má sestru a ta má na stejném patře v paneláku kamarádku - cikánku, se stejně starým dítětem. Obě pracují ve stejné práci, na protisměny, aby si mohly hlídat děti. Obě děti nemají tatínka, jelikož oba zdrhli do ciziny, tak šly holky na sociálku.

Cikánka dostala o 4 tisíce větší přídavky, než ta jeho sestra. U sociální pracovnice byla jako první. Když se vrátila ta druhá, tak si to porovnávaly, prý jí to vytrhla z ruky /paradoxně ta cikánka/ a šla se jí zeptat, co to jako má být, proč se stejně starými dětmi a stejnou prací a stejnym nájmem mají rozdílné příspěvky. Nic jim neysvětlili, prý je vyhodili z kanclu a ještě jim řekli, že když se jim to nelíbí, že nemusí dostat nic.

Takže takhle dvojí metr. Být to obráceně, tak je to přeci rasismus že?