Zkuste si schválně, s kým se shodujete.
já mám na 1. místě jakéhosi Hynka, pak Hannig a Fischer. Zeman se bohužel odmítl účastnit.
https://www.prezident21.cz/calculator/results
Volební rádce
- Anna Bernardová
- PRVNÍ REPUBLIKA
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kolemjdoucí
Re: Volební rádce
1-3. místo : Hannig, Hynek, Kulhánek.
Můj hlas má ale Zeman.
Můj hlas má ale Zeman.
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Je to jen o jejich výrocích... V půlce mě to přestalo bavit.
Zatím to za mě vidím takto: V prvním kole Zemana - ne že bych si ho považoval, ale je určitým způsobem přijatelný. Když Zeman nepostoupí tak budu volit toho, kdo bude proti unii a všemu tomu zlu kolem ní, ovšem ne Topolánka, který se tak tváří, aby nabral hlasy, ovšem byl to on, kdo u nás protlačil LISABONSKOU smlouvu, která naší zemi sebrala právo VETA v EU. Nemluvě o tom, že je to zloděj a má velký podíl na devastaci naší země.
Zatím to za mě vidím takto: V prvním kole Zemana - ne že bych si ho považoval, ale je určitým způsobem přijatelný. Když Zeman nepostoupí tak budu volit toho, kdo bude proti unii a všemu tomu zlu kolem ní, ovšem ne Topolánka, který se tak tváří, aby nabral hlasy, ovšem byl to on, kdo u nás protlačil LISABONSKOU smlouvu, která naší zemi sebrala právo VETA v EU. Nemluvě o tom, že je to zloděj a má velký podíl na devastaci naší země.
- Anna Bernardová
- PRVNÍ REPUBLIKA
- Kontaktovat uživatele:
já budu taky volit Zemana, to je jasná věc.
A souhlas - je to debilně udělaný, taky mě to pak už nebavilo...
A souhlas - je to debilně udělaný, taky mě to pak už nebavilo...
-
- Kolemjdoucí
Asi 50 dost podobných názorů, s kterými se dá většinou souhlasit jen napůl, a teď se poťte. Výsledek bude stejně takový, že se o názorech kandidujících nic nedozvíte.
Volby bych viděl na postup Zemana a Drahoše, pak se ukáže z jaký části tvoří národ naprostí i*****.
Volby bych viděl na postup Zemana a Drahoše, pak se ukáže z jaký části tvoří národ naprostí i*****.
hodím to Zemanovi i když k němu mám z minulosti výhrady. Skořápkáři apod. adepti na prezidenta jsou pro mě nepřijatelní.
Tak je tu druhé kolo a promohamedánský, proimigrační, prosorošovský atd. kolaborant a kandidát na prezidenta už je kousek od výhry. Snad Zemana nezlikvidují, už od Femen vědí že ochranka je pomalá.