Okamura nafukuje počet členů.

Svoboda a přímá demokracie
Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Okamura nafukuje počet členů.

Příspěvekod Matouš Bulíř » 20 čer 2018, 22:47

Článek: https://zpravy.idnes.cz/spd-hnuti-pocet ... domaci_bja

Lídr SPD Tomio Okamura na Facebooku ohlásil, že hnutí má již sedm tisíc členů. Oproti informacím z února by se tedy jejich počet zpětinásobil. Ve skutečnosti jich je ale jen 1 400. Hnutí také tvrdí, že přihlášku podalo celkem 13 tisíc. Mohou však mezi nimi být i fiktivní zájemci, protože stačí vyplnit formulář na webu.

Informace spíše jen pro zajímavost.
Obrázek

Venca
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Okamura nafukuje počet členů.

Příspěvekod Venca » 21 čer 2018, 14:14

Já jsem ho nikdy moc nemusel. :|
NÁS JENOM JEDNO ZACHOVÁ - KNEDLÍKY, ZELÍ A VEPŘOVÁ!

Tomáš Vítek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Tomáš Vítek » 21 čer 2018, 14:27

Já to říkám dlouhodobě, že je obyčejný lhář. Udělal si jméno na migraci, dnes má stranu plnou neschopných lidí, kteří nebudou schopni prosadit ani jeden svůj zákon, jelikož to bude naprosto patolízalský, napsaný tak, že to v žádné demokratické zemi neprojde.
Jeho názory byli v pohodě první rok migrantské krize, dnes už mu věří jen skutečně oblbnutí lidé.
Vnímám ho trochu jako M.Sládka, kolem obou jsou podobné kauzy, jen Sládek byl o mnoho lepší řečník, o mnoho schopnější, ale stejně pro většinu společnosti příliš radikální.

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 21 čer 2018, 14:51

Ale mají výsledky...

Nevím, proč se SPD nereformuje, ačkoliv tuším. Dle mého šlo Okamurovi jen o to, aby se dostal do parlamentu, což se mu podařilo. To co se děje na krajské úrovni ho podle mě vůbec nezajímá.
Obrázek

Tomáš Vítek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Tomáš Vítek » 21 čer 2018, 15:03

Jaké výsledky?
Já věřím teorii, že SPD vzniklo pouze proto, aby ANO mělo méně hlasů, což se jim podařilo. Tomio má trochu pozici diktátora ve své straně, neodvolatelný, neomylný... Proto ho problémy na nižších úrovních strany moc nezajímají.

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 21 čer 2018, 15:17

Proč hned diktátor? Stranu založil on, on tomu věnoval úsilí, na něm to bylo celé postaveno. On si s Fialou vzal velkou půjčku na kampaň (tuším 8 milionů). Mě tohle muslimský smýšlení prostě irituje, kdy někam přijdu a místo toho abych se přizpůsobil tomu kam sem přišel, tak to začnu měnit k obrazu svému místo toho, abych odešel, když s tím mám problém.

Osobně si myslím, že v dané fázi Okamura SPD spíš škodí, poněvadž je už víc jak jasné, že veškerý jeho písemný projev mu někdo píše, poněvadž jakmile mluví bet papíru, je to tragédie. Je to jeho hnutí, on ho vybudoval, takže má právo ho i zničit, byť ne úmyslně.
Obrázek

Tomáš Vítek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Tomáš Vítek » 21 čer 2018, 15:31

Jak sis asi všiml, "diktátorem" ho nazývám z toho důvodu, že ve svém hnutí, které založil a vybudoval, vystupuje jako neomylný a neodvolatelný dalšími příchozími, to, že něco vybudoval, ještě neznamená, že se nemůže plést.

SPD odbíjí poslední roky činnosti.

Venca
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Venca » 21 čer 2018, 15:39

Měl jsem možnost před volbami potkat lidi z pražské SPD a ani nebudu psát, ja na mě působili. :lol:
Naposledy upravil(a) Venca dne 21 čer 2018, 15:41, celkem upraveno 1 x.
NÁS JENOM JEDNO ZACHOVÁ - KNEDLÍKY, ZELÍ A VEPŘOVÁ!

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 21 čer 2018, 15:40

Věř tomu, že je mnoho demokratů, kteří se též pletou a též to nepřiznají ani pod náporem důkazů... ;)

V naší filosofii má své pevné místo i respekt k těm, kteří něco dokázali.
O Okamurovi si myslím své, ale to nic nemění na faktu, že dokázal své hnutí dostat z nuly na 10% a tedy do parlamentu.

Lidé ovšem vidí tu nekompetenci SPD a odvracejí se od něho a hledají alternativu. Strana, či hnutí, která přijde teď a bude viditelná, bude sbírat voliče SPD, kterým už Okamura poleze tzv. krkem. Tím samozřejmě naznačuji to, že to je naše příležitost.
Obrázek

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 21 čer 2018, 15:41

Venca píše:Měl jsem možnost před volbami potkat lidi z pražské SPD a ani nebudu psát, ja na mě působili. :lol:

V tomto ohledu mám své zážitky z SPD v rámci Libereckého kraje.
Mé negativní postoje povětšinou čerpám právě z osobních zážitků, díky kterým vím, že SPD, tak skutečná SPD není tím, čím se prezentuje navenek.
Obrázek