14.6 Prezidentský brífink

8.3.2013 - dosud
Tomáš Vítek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

14.6 Prezidentský brífink

Příspěvekod Tomáš Vítek » 14 čer 2018, 18:08

Zdroj: https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=475003&sId=&mId=

Tohle je za mě už přes čáru, naprosto tím dehonestuje úřad prezidenta republiky. A to to může myslet stokrát symbolicky...
Trenýrky ať si pálí doma...

Venca
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: 14.6 Prezidentský brífink

Příspěvekod Venca » 14 čer 2018, 18:38

Náhodou jim to skvěle vrátil! :lol:
NÁS JENOM JEDNO ZACHOVÁ - KNEDLÍKY, ZELÍ A VEPŘOVÁ!

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 14 čer 2018, 19:09

Osobně bych to neudělal a když, tak trochu v lepším provedení, ovšem v zásadě s tím problém nemám. (když opomenu ty zbytečné řeči o novinářích) Koukal jsem na to v přímém přenosu.

Každopádně to byl útok na úřad PREZIDENTA REPUBLIKY, takže je to takové symbolické ukázat, že se s tím PREZIDENT REPUBLIKY vypořádal, ale jak jsem psal, osobně bych to takto neudělal a když, tak lépe, aby to mělo nějakou formu.

Mohl to dát na starost Ovčáčkovi a neměl se toho účastnit, ovšem to už jsou takové spekulace, co by jak kdo udělal...
Obrázek

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 14 čer 2018, 22:21

Tady jeden názor, který to podle mě celé asi vystihl:

Zeman pochopitelně není debil a celé toto divadlo má svůj důvod.

TOP09 dneska dopoledne zahájila kampaň do senátu. Kandiduje za ně Jiří Drahoš a Pavel Fischer. Pochopitelně o tom nikdo neví... a ani se to nikdo nedozví.

Protože stačí, aby Zeman vylezl ve správný čas na správné místo se správnou hovadinou a zabere 100 % mediálního prostoru. "Někteří politici Zemana chválí", "Gazdík reaguje", "Šídlo bourá Twitter" atd. atd. Všichni to řeší. Schválně se podívejte, čím Nova a Prima otevřou své večerní zprávy. Překvápko...

Zábavný detail: TOP09 píše důvtipný status na FB, kde si ze Zemana utahuje. Haha vtipné. Status má logicky asi tak stokrát větší zásah a násobně více lajků/komentářů, jak status o jejich tiskovce z odpoledne. Takže gratulki! Právě přicházíte o desítky/stovky potenciálních voličů, kteří na svém Facebooku vidí Zemana místo Drahoše. Už se těším, až se budeme po volbách divit, proč to "zase" nevyšlo...

Zeman se mstí a zadupává své bývalé oponenty do země. Klasika. Nic nového. Jdeme dál. Každopádně to s Ovčáčkem vytrolili na pány a ukázali, že mediálně umí.
Obrázek

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 15 čer 2018, 21:28

https://zpravy.idnes.cz/milos-zeman-spa ... gn=desktop

A zde další úhel pohledu... Takto jsem na to osobně nekoukal a je třeba říci, že na tom něco je. Z jejich pohledu to je jistě zajímavý artefakt, ovšem je tu i druhá strana mince. Zároveň jde o něco, co znevážilo úřad PREZIDENTA REPUBLIKY a je tedy pak otázkou, zda něco takového má existovat.

Nevím osobně, proč to skupině Ztohoven vadí, poněvadž by se to dalo také označit za uměleckou performanci, poněvadž v jejich podání byla prezidentská standarta též zničena a to konkrétně tak, že byla rozstříhána.
Obrázek

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 16 čer 2018, 13:51

:lol:
Přílohy
trenky MZ.jpg
trenky MZ.jpg (105.81 KiB) Zobrazeno 3943 x
Obrázek