Článek: https://ona.idnes.cz/generalka-lenka-sm ... ecnost_jup
Je to pár měsíců stará informace na kterou jsem narazil před chvílí při hledání něčeho úplně jiného.
Tak či onak jsem ZDĚŠEN.
Toto opravdu ne. Okamžitě mě zajímalo jaké že má kvality pro tuto funkci a když jsem dohledal čím v armádě byla, zděsil jsem se ještě více.
PERSONALISTKA - po celou dobu svého působení.
Funkce, kterou ve všech ostatních ozbrojených složkách u nás vykonávají civilisté.
Kde jsou ty doby, kdy generál byl, nebo měl být, geniální stratég a velitel. Dnes? Když jste žena, tak stačí když umíte dostatečně dlouho dávat náborové formuláře novým adeptům.
Nesnáším tuto umělou a přebujelou feminizaci, kdy je potřeba dostat ženy naprosto všude!
Toto je opravdu absolutní degradace GENERÁLSKÉ hodnosti... Pokud by se stala ŘEDITELKOU civilního personálního sektoru, neměl bych s tím sebemenší problém, ale toto je prostě moc a absolutně to pošlapává tradici celé naší armády. Ono nestačí, že naše armáda není armáda nýbrž expediční sbor, teď ještě jako bonus máme GENERÁLKU, což je skvělý ČESKÝ novotvar, který vůbec nezní blbě, že? Jelikož i tato tradice se u nás dávno pošlapala a feminizovala, poněvadž správně je, že tyto hodnosti nemají ženský tvar - to už ale dávno neplatí.
GENERÁLKA dříve znamenalo zrepasovat kupříkladu MOTOR. Dnes je to hodnost...
Žena v armádě? Ano, jako zdravotnický personál, s tím nemám problém. Jinak tam nemá co dělat.
Další věc, která mi vadí, jelikož jsem jí zažil je to, že ženy nejsou na úrovni mužů. K tomu, aby muž mohl zastávat nějakou funkci či hodnost musí zvládnout řekněme 100%. Když jde o ženu, tak stačí 50-70%.
A co morální problémy v přímém boji? Myslí si snad, že je reálné, aby někdo poslal jednotku složenou pouze z žen do útoku? no samozřejmě že ne, to nikdy nikdo neudělá. Pošle někdo do útoku jednotku složenou pouze z mužů? No samozřejmě. Tak jaká rovnoprávnost když dojde tvrdé na tvrdé?
Co žena když se dostane do zajetí? Pokud můžete muže mučit stovkou způsobů tak věřte, že ženu můžete mučit minimálně 101 způsoby.A při tom jednom způsobu navíc, vás takhle může postupně mučit celá jednotka nepřátel...
Z fyzickou bolestí se člověk vyrovná, ale s emocionální nikoliv a to je přesně znásilnění.
Omlouvám se, že jsem tak emotivní, ale tohle téma mě vždy dokonale vytočí.
A to hlavní. Otupělost. Toto celé může mít na bojišti pouze dva konce. Ten první, že budete přirozeně ženu chránit, jelikož to máme geneticky zakodováno, a díky tomu zemře zbytečně, byť hrdinsky, spousta mužů a nebo, to je snad ještě horší, bude vojákům emocionálně jedno, že uvidí ženu bez končetin, roztrhanou a nebo rozstřílenou na kusy.
FEMINISMUS měl své místo v době, kdy žena neměla volební práva. Po té došel svého konce a měl zůstat na hranici té doby.
Dnešní FEMINISTICKÉ snahy bych přirovnal k hnutí ANTIFA, které vzniklo pro boj proti nacismu, který už ve své podstatě neexistuje a než aby toto hnutí přirozeně zaniklo, tak si hledá nové, umělé nepřátele.
Nebo myslí si snad někdo, že by byť jediná feministka té doby pomyslela na to, že jejich cílem je mimo jiné prosadit ženy do armády?
První ČESKÁ žena GENERÁLEM
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
První ČESKÁ žena GENERÁLEM
- Přílohy
-
- generálka.jpg (167.89 KiB) Zobrazeno 2323 x
-
- Kolemjdoucí
Re: První ČESKÁ žena GENERÁLEM
A nesmíme zapomenout, že ministryně obrana je též žena, asi ani netřeba zmiňovat jaká.
Tohle je přímý důkaz nejen nepřipravenosti naší armády na možný konflikt, ale potlačování té možnosti, že nějaký konflikt v Evropě může vzniknout. Což je v době, kdy do Evropy proutí cizí národy a EU se blíží svému konci, dost zvláštní krok.
Komu pak bude nová paní brigádní generálka velet? Bude osoba, která má životní praxi ve vypisování papírů, mít odvahu vydat pokyn, kterým může ztratit celou brigádu? Ne, nedovedu si představit takovouto ženu v roli typicky mužskou, tedy ochranitelskou.
Humanita opět překračuje přírodní zákony, kdo má tělo uzpůsobené k boji? Žena, nebo muž? Kdo má tělo uzpůsobené k porodu dětí? Žena, nebo muž? Možná ještě bude doba, kdy se tyto dvě role výrazně obrátí, minimálně je k tomu dobře nakročeno.
Tohle je přímý důkaz nejen nepřipravenosti naší armády na možný konflikt, ale potlačování té možnosti, že nějaký konflikt v Evropě může vzniknout. Což je v době, kdy do Evropy proutí cizí národy a EU se blíží svému konci, dost zvláštní krok.
Komu pak bude nová paní brigádní generálka velet? Bude osoba, která má životní praxi ve vypisování papírů, mít odvahu vydat pokyn, kterým může ztratit celou brigádu? Ne, nedovedu si představit takovouto ženu v roli typicky mužskou, tedy ochranitelskou.
Humanita opět překračuje přírodní zákony, kdo má tělo uzpůsobené k boji? Žena, nebo muž? Kdo má tělo uzpůsobené k porodu dětí? Žena, nebo muž? Možná ještě bude doba, kdy se tyto dvě role výrazně obrátí, minimálně je k tomu dobře nakročeno.
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Re: První ČESKÁ žena GENERÁLEM
Článek: http://www.acr.army.cz/informacni-servi ... im-139385/
Tak toto je ukázka celé té genderové, feministické nesmyslnosti.
Generál Bečvář poděkoval za svědomitou práci ženám - vojákyním
Co to má být, děkovat speciálně jenom ženám? Vždyť z dnešního pohledu je to DISKRIMINAČNÍ.
Zkuste poděkovat POUZE mužům VOJÁKŮM a neziskové organizace vás zničí, ale když se děkuje pouze ženám, je vše v pořádku.
To je prostě ta nesmyslnost celé té dnešní ROVNOPRÁVNOSTI, která s rovnoprávností nemá vůbec nic společného. Vše je pořád a jen POZITIVNÍ DISKRIMINACE, která ač libě pojmenována, je stále jen DISKRIMINACÍ!
Neschopná menšina je zde prosazována na úkor schopné většiny.
Tak toto je ukázka celé té genderové, feministické nesmyslnosti.
Generál Bečvář poděkoval za svědomitou práci ženám - vojákyním
Co to má být, děkovat speciálně jenom ženám? Vždyť z dnešního pohledu je to DISKRIMINAČNÍ.
Zkuste poděkovat POUZE mužům VOJÁKŮM a neziskové organizace vás zničí, ale když se děkuje pouze ženám, je vše v pořádku.
To je prostě ta nesmyslnost celé té dnešní ROVNOPRÁVNOSTI, která s rovnoprávností nemá vůbec nic společného. Vše je pořád a jen POZITIVNÍ DISKRIMINACE, která ač libě pojmenována, je stále jen DISKRIMINACÍ!
Neschopná menšina je zde prosazována na úkor schopné většiny.