MÁTE SLOVO: Zlehčuje se u nás sexuální obtěžování?

Vše z ČESKÉ REPUBLIKY
Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

MÁTE SLOVO: Zlehčuje se u nás sexuální obtěžování?

Příspěvekod Matouš Bulíř » 01 pro 2017, 04:04

VIDEO: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1017 ... 030520027/

Naprosto luxusní díl co do argumentace.

FEMINISTKY vs NORMÁLNÍ LIDI - 0:10

Řekl bych, že tohle je dosud nejlépe vyargumentovaný díl, co jsem kdy viděl a to do toho zahrnuji i neschopnost feministek svá tvrzení něčím podpořit.

Tohle v rámci naší filosofie doporučuji každému vidět, poněvadž se nás to přímo dotýká.

Probíhá tu pokus o kriminalizaci mužů jen za to, že jsou muži. 1% mužské populace je opravdu problémové, to nikdo nerozporuje, ale tyto organizace se po vzoru USA snaží uplatnit opatření ne proti tomu 1%, ale proti 100%.

Zazní tam, že kameraman byl propuštěn kvůli tomu, že zabral nohy moderátorky a oni to kvitují a říkají, že to je sexuální obtěžování!

Naše filosofie je v tomto jasně daná. Uznáváme přírodou dané role, kdy muž je muž a žena je žena v rámci samozřejmé rovnosti před zákonem, nikoliv však před přírodou. Kupříkladu ženská prsa jsou primární pohlavní znak. To jsem si nevymyslel, to je biologický fakt. A oni chtějí pohled na ně řešit jako přečin.

Když se žena neumí ozvat, čí je to vina? Podle nich mužů, protože nečtou myšlenky. Naštěstí drtivá většina žen se ozvat umí. V každém stádě jsou slabé kusy, tak to je, tak to bylo a tak to vždycky bude. Opět ta pomyslná chobotnice, která se snaží všechny a všechno zrovnoprávnit, což je pro nás nepřípustné!

Náší národní povinností je si žen vážit, starat se o ně a chránit je, ne z nich dělat nedotknutelné bytosti, které musí být pozitivně diskriminovány.

ps. všimněte si, že novinářka, která si bude stěžovat na to, že před ní muži neustále masturbují, kam se jen pohne, nedokáže odpovědět na to, proč o tom nenapsala článek, když si stěžuje, že o tom nikdo veřejně nemluví...
Přílohy
máte slovo.jpg
máte slovo.jpg (122.94 KiB) Zobrazeno 2019 x
Obrázek

Tomáš Vítek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: MÁTE SLOVO: Zlehčuje se u nás sexuální obtěžování?

Příspěvekod Tomáš Vítek » 01 pro 2017, 11:03

Tak na tvoje doporučení jsem se na to podíval.

Ač na začátku to vypadalo velice uměle, tak to nakonec bylo velice záživné. Feministky projevily svoji hlubokou nevědomost, za celou hodinu jsem se nedozvěděl, co vlastně chtějí, tedy až na tu slečnu a její příběh z vlaku, který je samozřejmě odsouzeníhodný, načemž se shodla i druhá strana.
Myslím, že feministky řeší něco, co ve společnosti není časté a u toho 1% se to bude těžko měnit.

Jak píše Matouš, muž a žena jsou si rovni před zákonem, ale nikdy ne před přírodou.