Homosexualitu jeden jediný gen neurčí, prozradil výzkum na půl milionu lidí

Vše ze světa
David Štěrovský
PRVNÍ REPUBLIKA
PRVNÍ REPUBLIKA

Homosexualitu jeden jediný gen neurčí, prozradil výzkum na půl milionu lidí

Příspěvekod David Štěrovský » 04 zář 2019, 14:44

Neexistuje nic jako jediný „gen homosexuality“, který by měnil lidskou sexuální orientaci. Ukázal to zatím nejrozsáhlejší výzkum genetického materiálu, jenž se tohoto tématu týkal...když pominu lidské geny, tak mě v textu zaujalo následující. - Vědci tak dospěli ke zjištění, že vztah ke stejnému pohlaví je ovlivňovaný komplexním mixem genetických příčin a příčin, které pocházejí z vnějšího okolí – podobně jako u jiných lidských vlastností. „Jedná se o normální a přirozenou část variace našeho druhu,“ uvedl genetik Ben Neale, který na studii pracoval. Z vnějšího okolí. To je důvod proč jsem a vždycky budu proti tomu, aby homosexuální páry mohli vychovávat děti a ničit tak tradiční rodinu. A neberte mě jako pokrytce. Proti homosexuálům nic nemám (i když nechápu jejich chování viz. prague pride kde mají nutnost na sebe upozorňovat.) Jsem rovněž odpůrcem nového nešvaru..západní výchovné metody heterosexuálního páru, který děti vychovává tzv. neutrálně. Kdy si dítě, až bude mít rozum samo zvolí jaké chce být pohlaví a tak...tohle dětem úplně akorát zamotá hlavu. Nehledě na to, že tyto děti se zcela jistě budou stávat terčem šikany na školách.

https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/2910902-homosexualitu-jeden-jediny-gen-neurci-prozradil-vyzkum-na-pul-milionu-lidi?fbclid=IwAR3WkD1mAQZ4x4xYgKG6P-DA7CPgfKbFM26jAweeFHoTjumlZLGNKbSE7vI

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Re: Homosexualitu jeden jediný gen neurčí, prozradil výzkum na půl milionu lidí

Příspěvekod Matouš Bulíř » 04 zář 2019, 17:14

Však dnes je být nějakou sexuální menšinou moderní. Lidem se to cpe ze všech stran, že být hetero, je divné, že v pořádku je mít odchylku a být jiný a bojovat za to, aby tomu tak bylo.

Ať si je kdo chce čím chce, ale není možné tím otravovat většinovou společnost. My jim neříkáme jak mají žít, tak by bylo myslím fajn, když to oni přestanou říkat nám.

Handicap si nevybírá. Nemluvě o faktu, že drtivá většina z nich nemá vyhraněnou orientaci a více než jejich přirozenost je to spíše vlastní rozhodnutí.

Pro příklad nemusíme chodit daleko. Náš bývalý člen Gregar, který se dnes považuje za homosexuála, má dvě děti. Pokud by byl skutečný gay, jen těžko zplodí dvě děti, než mu to dojde. A piráti Purger a Tůmová? Purger mi sám říkal, že dříve s Tůmovou něco měl, takže ani zde evidentně ta homosexualita nebyla od samého začátku.

Podléháme modní vlně. Dříve bylo normální být normální a dnes je normální být nenormální a čím více se odlišujete, tím více jste tzv. "cool".
Obrázek

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Re: Homosexualitu jeden jediný gen neurčí, prozradil výzkum na půl milionu lidí

Příspěvekod Matouš Bulíř » 04 zář 2019, 17:17

Pro zajímavost: https://www.lidovky.cz/svet/byl-prvni-g ... vosti_form

" Byl první genderově neutrální osobou v USA, teď je zase mužem. Pohlaví je nezměnitelné, tvrdí!

Když se považoval za nebinární, tedy genderově neutrální osobu, jako transgender aktivista napadal přes média kohokoliv, kdo by jeho identitu zpochybňoval. Dnes se pětapadesátiletý Jamie Shupe považuje za muže a obviňuje soudy, lékaře, terapeuty i LGBT komunitu z toho, že ho nechali právně se stát ženou a následně osobou genderově nevyhraněnou.
"
Obrázek