Summit začal dnes, tj. 11.07.2018
Když jsem tuto fotku uviděl prvně, myslel jsem si, že jde o vtip, že je to upravené. Hledal jsem tedy dál a bohužel jsem zjistil, že to je opravdu reálná fotografie z oficiálního focení.
Nechci to nijak víc komentovat, ale takto to prostě vypadat nemůže a to říkám se vším respektem jaký mám k hlavě státu všeobecně.
Miloš Zeman na Summitu NATO
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Miloš Zeman na Summitu NATO
- Přílohy
-
- Zeman NATO.jpg (1.21 MiB) Zobrazeno 3952 x
Re: Miloš Zeman na Summitu NATO
Ty krávo! Skoro jako jeho protikandidát z minulých voleb.
NÁS JENOM JEDNO ZACHOVÁ - KNEDLÍKY, ZELÍ A VEPŘOVÁ!
-
- Kolemjdoucí
Krásně na sebe upozornil, bohužel velmi ostudně.
Tak jen doufejme, že jim tam řekl něco inteligentnějšího.
Tak jen doufejme, že jim tam řekl něco inteligentnějšího.
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Tady přikládám foto, které je prezentační.
Miloš Zeman seděl na následné projevy. Každopádně než toto, tak měl raději odejít úplně.
Kupříkladu Rooswelt byl na vozíku a až do své smrti to brilantně na všech oficiálních setkáních maskoval, protože věděl, že nemůže být zachycen na fotografii jako nemohoucí stařec.
Miloš Zeman seděl na následné projevy. Každopádně než toto, tak měl raději odejít úplně.
Kupříkladu Rooswelt byl na vozíku a až do své smrti to brilantně na všech oficiálních setkáních maskoval, protože věděl, že nemůže být zachycen na fotografii jako nemohoucí stařec.
- Přílohy
-
- Zeman NATO 2.jpg (107.32 KiB) Zobrazeno 3932 x
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Rooswelt uprostřed, konference v Teheránu roku 1943 a na Jaltě roku 1945. Nechal se přesadit na židli, aby se nemohlo stát, že při oficiálním jednání bude vyfocen jako nemohoucí státník.
- Přílohy
-
- Jaltská konference.jpg (96.36 KiB) Zobrazeno 3930 x
-
- Teheran 1943.png (576.56 KiB) Zobrazeno 3932 x
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Tady něco ze soukromého archivu T. Rooswelta.
To jen pokud by někdo pochyboval, poněvadž to málokdo ví, že byl upoután na vozík.
To jen pokud by někdo pochyboval, poněvadž to málokdo ví, že byl upoután na vozík.
- Přílohy
-
- Rooswel soukromé foto.jpg (497.33 KiB) Zobrazeno 3932 x
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě malé doplnění k úvodní fotce. Měl jsem za to, že šlo o momentku, tedy ten klasický případ, kdy skloníte hlavu, mrknete a někdo to vyfotí a vypadá to jak to vypadá. Mluvčí prezidenta Ovčáček reagoval na to celé pozdvižení kolem této fotografie mj. tak, že napsal a teď cituji: "Spánek není handicap, spánek je lék" Čímž tedy přiznal, že prezident tam skutečně usnul.
Miloš Zeman se dostal do stavu, ve kterém byl Švarcenberk (nechce se mi to psát německy) v době jejich souboje o Hrad.
Miloš Zeman se dostal do stavu, ve kterém byl Švarcenberk (nechce se mi to psát německy) v době jejich souboje o Hrad.