Článek: https://echo24.cz/a/SdrYD/zeman-ztratil ... o-kanclere
Podporu návrhu nyní Zeman vyčítá hnutí SPD. „Ale i když jsem až dosud vůči SPD udělal několik gest, tak musím říci, že mě to v poslední době přestává bavit. Víte proč? No, protože tato strana hlasovala pro návrh hnutí STAN, aby kancléř prezidenta republiky musel mít nejvyšší prověrku, to znamená prověrku na přísně tajné,“ uvedl Miloš Zeman pro Mf Dnes na dotaz k SPD.
„Takhle se nechová strana, které jsem poskytl svoje – byť omezené – sympatie. Pan Okamura se tedy nemůže divit, že do doby, než toto stanovisko změní, tyto mé sympatie nebudou,“ dodal prezident Zeman.
Potvrzuje se to, před čím jsem varoval, respektive co jsem označil za budoucí vývoj chování Miloše Zemana po té, když vyhraje volby. Toto jen potvrzuje jeho bezcharakternost, poněvadž když SPD tzv. neskáče jak on píská, už nemají jeho sympatie. Zákon se netýká prezidenta, nýbrž úřednické funkce, takže by to neměl vůbec řešit. Ovšem když si do funkcí dosazujete své "přátele" tak se vás to samozřejmě dotýká...
Poslední dobou začínám mít Zemana čím dál tím více DOST! Nelituji toho, že jsem ho volil, poněvadž jsem toto očekával a navíc druhá možnost byla podstatně horší.
Zajímá mě co na to Tomio Okamura, poněvadž ten si té přízně více než užíval a dokonce přejal i Zemanovu rétoriku.
Zeman „ztratil sympatie“ k SPD. Kvůli podpoře prověrky pro hradního kancléře
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele: