Toto je naprostý soumrak našeho národa.
Přemýšlel jsem do jaké sekce to vůbec dát, jelikož tady je vše...
Nevěřil jsem, že toto uvidím tak moc brzy...
Z 20ti dětí na fotografii jen 4 vypadají jako ČEŠI.
Cikáni, Vietnamci, Arabové... ŠÍLENÝ...
Třída, kde jsou ČEŠI menšinou ve své vlastní zemi....
Budeme mít hodně co dávat dohromady.
Odkaz na foto: https://teplicky.denik.cz/nasiprvnaci/n ... 71101.html
ZŠ TEPLICE
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
ZŠ TEPLICE
- Přílohy
-
- ZŠ TEPLICE.jpg (740.37 KiB) Zobrazeno 3689 x
-
- Kolemjdoucí
Re: ZŠ TEPLICE
Není divu, že taková třída potřebuje učitelku a 2 asistentky k tomu, to se jinde nevidí.
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Je to zvrácená logika. Mělo by to být přesně naopak - UČITELKA + ASISTENTKY pro ČESKÉ DĚTI a .... to je vlastně vše, cizinci ať si chotí do škol doma.
- Anna Bernardová
- PRVNÍ REPUBLIKA
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se osypala, když jsem tu fotku viděla...
Hlavně, že jim to české školství platíme my
Hlavně, že jim to české školství platíme my
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
A už to řeší policie: https://teplicky.denik.cz/zpravy_region ... 71107.html
Jestli toto není jednání TOTALITNÍHO režimu tak už nevím. S touto logikou, když pronesu známou hlášku typu: "JÁ HO (JI) ZABIJU", měl bych být obviněn z přípravy vraždy.
Nebo má snad někdo pocit, že to co ti lidé píšou hodlají i uskutečnit?
Ano, i mě vadí takové nenávistné komentáře i když cílené na něco, co vadí i nám (tedy potírání ČESKÉHO etnika), ale i přesto jsem zastáncem svobody slova do té nejvyšší možné míry. A to si o těch lidech myslím to, že to jsou pitomci, když svůj postoj vyjadřují takto nenávistně.
Pokud by tu bylo reálné nebezpečí, že někdo hrozbu splní, nechť se zapojí POLICIE, pokud by někdo přišel k těm dětem cizinců a řekl jim to přímo do očí, nechť to šetří POLICIE, ale v tomto případě to opravdu dle mého připomíná TOTALITNÍ praktiky více než co jiného.
Jestli toto není jednání TOTALITNÍHO režimu tak už nevím. S touto logikou, když pronesu známou hlášku typu: "JÁ HO (JI) ZABIJU", měl bych být obviněn z přípravy vraždy.
Nebo má snad někdo pocit, že to co ti lidé píšou hodlají i uskutečnit?
Ano, i mě vadí takové nenávistné komentáře i když cílené na něco, co vadí i nám (tedy potírání ČESKÉHO etnika), ale i přesto jsem zastáncem svobody slova do té nejvyšší možné míry. A to si o těch lidech myslím to, že to jsou pitomci, když svůj postoj vyjadřují takto nenávistně.
Pokud by tu bylo reálné nebezpečí, že někdo hrozbu splní, nechť se zapojí POLICIE, pokud by někdo přišel k těm dětem cizinců a řekl jim to přímo do očí, nechť to šetří POLICIE, ale v tomto případě to opravdu dle mého připomíná TOTALITNÍ praktiky více než co jiného.
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
No, už se dělá dokonce i sbírka: https://zpravy.idnes.cz/rasismus-solida ... domaci_bja
V tuto chvíli mají 135 000 korun.
Mě nepřestane fascinovat to, jak lidé dokáží ve své vlastní zemi podporovat cizince na úkor své krve. Je to jako mít rodinu a místo vlastním dětem kupovat dárky těm, které jsou u vás na návštěvě. Dělá to někdo? no samozřejmě že NE!
Pokud bych to někomu věnoval, tak těm pár ČESKÝM chudákům, co jsou v té třídě také.
V tuto chvíli mají 135 000 korun.
Mě nepřestane fascinovat to, jak lidé dokáží ve své vlastní zemi podporovat cizince na úkor své krve. Je to jako mít rodinu a místo vlastním dětem kupovat dárky těm, které jsou u vás na návštěvě. Dělá to někdo? no samozřejmě že NE!
Pokud bych to někomu věnoval, tak těm pár ČESKÝM chudákům, co jsou v té třídě také.