Papež František v neděli odletěl do italské Bologny, kde se sešel s velkou skupinou migrantů a uprchlíků, které nazýval „bojovníky naděje“, přičemž trval na tom, že by národy konečně migrantům měly otevřít doširoka cesty.
František během celého dne v Bologny strávil hodinu osobní schůzkou se stovkami migrantů, kdy s nimi pózoval pro selfíčka. Pak pontifik hostil azylanty a vězně při obědě v bazilice Svatého Petronia. Rovněž si udělal žlutou plastovou ID visačku používanou žadateli o azyl, aby s nimi vyjádřil solidaritu.
když si člověk přečte celý ten článek, tak má pocit, že se ocitl v noční můře.
zdroj: http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/11175-pa ... ici-nadeje
Papež chválil migranty...
- Anna Bernardová
- PRVNÍ REPUBLIKA
- Kontaktovat uživatele:
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Papež chválil migranty...
Nad tímto se nemá cenu rozčilovat. Osobně vnímám Vatikán jako něco nepřátelského pro náš národ. církev jako taková je velkým nebezpečím pro náš národ, což se ukázalo na tzv. církevních restitucích.
Dříve jsem nevěděl jak vypadá člověk posedlej ďáblem. Mám za to, že už to vím, je jím tento František z Říma. Už delší čas mi připadá, že připravuje věřící na likvidaci islámem i jinými ideologiemi.
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Logika je stejná, jako by stát Izraele hlásal, že bude přijímat NACISTY. No, nebo vlastně i MUSLIMY, jelikož to je pro ně stejná hrozba, ale ten NACISMUS více rezonuje.
No možná se mu to jeho jednání ještě za života nějakým způsobem vrátí. Dost často se tak stává. Uvidíme.