Takže včera jsem byla na pohotovosti na chirurgii v Turnově, no a ošetřoval mě Mudr. Lal Mohan.
Musim říct, že to neni nic příjemného, přijít do ordinace ve které je česká sestřička a muslim. Když opomenu jeho blbost, že si neověřil zdravotní pojišťovnu a mojí adresu, tak mi třeba napsal do zprávy, že mi prohmatal břicho, na které mi ani nesáhl. Nevím proč, jestli si tak vykáže víc peněz, nicméně s ošetřením jsem moc spokojená nebyla.
Stát by měl něco udělat, aby čeští lékaři neodcházeli směr západ za lepšími penězi.
Muslimský lékař
- Anna Bernardová
- PRVNÍ REPUBLIKA
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kolemjdoucí
Re: Muslimský lékař
Spoustu cizinců využívá české bezplatné studium, většinou pak ještě hledají zaměstnání dál na západ, což je samozřejmě naprosto špatně. Cizinec nemá mít žádné právo využívat české bezplatné služby, jelikož se na tomto systému on ani jeho rodina nikdy nepodílela. Zaměstnat jej je možné až jako poslední možnost, kdy není žádný Čech, který by toto pracovní místo mohl obsadit.
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Muslimský lékař
Tady je chyby to, že naše VYSOKÉ ŠKOLSTVÍ není národně podmíněno.
Řešil bych to takto.
Školné zadarmo = 10 let dotyčný musí své vzdělání uplatňovat pouze u nás.
Chce-li někdo jít pryč, no, tak nechť si školné zaplatí, což by byla druhá možnost.
Takto se parazituje na našem skvělém systému. Příklad USA. Tam, když se rozhodnete stát kupříkladu lékařem, tak si musíte vzít na studium půjčku, kterou dlouhé roky po promoci splácíte.
Školství zdarma je dle mého v pořádku, ale jen pro Čechy, kteří své vzdělání chtějí následně uplatnit opět zase jen pro Čechy.
Nesmí se zapomínat na to, že ŠKOLSTVÍM si každá země vychovává své občany a vylepšuje si tím profil vlastního národa.
Řešil bych to takto.
Školné zadarmo = 10 let dotyčný musí své vzdělání uplatňovat pouze u nás.
Chce-li někdo jít pryč, no, tak nechť si školné zaplatí, což by byla druhá možnost.
Takto se parazituje na našem skvělém systému. Příklad USA. Tam, když se rozhodnete stát kupříkladu lékařem, tak si musíte vzít na studium půjčku, kterou dlouhé roky po promoci splácíte.
Školství zdarma je dle mého v pořádku, ale jen pro Čechy, kteří své vzdělání chtějí následně uplatnit opět zase jen pro Čechy.
Nesmí se zapomínat na to, že ŠKOLSTVÍM si každá země vychovává své občany a vylepšuje si tím profil vlastního národa.