Romové v Brně demonstrují proti Okamurovi.

Žádný hloupý rasismus!
Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Romové v Brně demonstrují proti Okamurovi.

Příspěvekod Matouš Bulíř » 15 úno 2018, 18:42

Video: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nezl ... &source=hp

Na větší část jsem koukal přímo online. A musím říct, že komedie. Původní název reportáže byl POCHOD ROMŮ pak to v seznamu bylo změněno a chápu proč. V tom pochodu jsem neviděl ani jednoho jediného cikána. Vše "Češi".

Několik cikánů bylo až na místě, kam se mělo dojít. Neříkám, že v tom průvodu aspoň jeden třeba nebyl, ale upřímně říkám, že jsem tam ani jednoho neviděl a to se bavíme online přenosu celého pochodu, kde kameraman neustále vysílal a různě to procházel a podobně...

Řečníci též komedie, hlavně ty "autentické" výpovědi přeživších a pozorovatelů.

Kupříkladu 40 četníků přihlížejících bití nějaké cikánky. 40? Tady někdo asi neviděl, jak ten tábor byl velký. Nevím, co by tam těch 40 četníků dělalo v rámci své práce.

Další výpověď taky vysoce autentická. Denně tam umíralo 6-7 dětí (nevím, jestli řekl 7 nebo 6 a nechce se mi to hledat). Vzhledem k tomu, že za celou dobu existence tam podle oficiálních čísel zemřelo 326 lidí, tak ty úmrtí dětí jsou vyloženě nevylhané.

Jako důkaz o koncentračním táboře mělo být to, že tam docházelo k bití osazenstva. To nezpochybňuji, ale když to popisují tak se to nijak neliší od bití v klasických věznicích po roce 1948 a nevím nic o tom, že by kvůli tomu byla nějaká naše věznice prohlášena za koncentrační tábor.

Další výpovědi ukazují na to, jak morálně jinde ti lidi jsou. Popisuje se tam, že mnoho cikánů tam kradlo a kdo ví pro je za to neustále někdo trestal....

Absolutní výsměch. Nikdo nezpochybňuje to, že tam kdokoliv zemřel, ale není důvod si vymýšlet kvůli tomu tábory smrti, aby to dobře znělo. Označovat toto za vyhlazovací tábor je urážkou skutečných vězňů skutečných koncentračních táborů.
Obrázek