Nejchudším školákům kraj zaplatí obědy.

Krajská organizace: NE
Koordinátor: NE
Počet členů: 0
Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Nejchudším školákům kraj zaplatí obědy.

Příspěvekod Matouš Bulíř » 29 pro 2017, 10:18

Článek: https://zlin.idnes.cz/hladovym-skolakum ... zpravy_ras

Text: Zlínský kraj začne školákům z nejchudších rodin proplácet obědy ve školních jídelnách. Dětí, které během pobytu ve škole hladoví, přibývá. Pro učitele je problém udržet jejich pozornost a zapojit je do výuky. Jsou totiž unavené, bez energie a často i podrážděné.

Když jsem to začal číst, položil jsem si otázku, o jaké děti asi jde? A sám sem si odpověděl, bude v tom hlavní roli hrát cikánské etnikum a měl jsem pravdu. A když jsem se ještě dočetl, že cikáni prostě nebudou, a omlouvám se za termín, žrát něco, co je z ledničky den staré, tak mě začal jímat ještě větší vztek. Takže tedy cikánům se budou platit obědy, protože oni nežerou den staré věci. Takže ne že na to nemají, oni prostě nechtějí!!! JÁ běžně jím věci i několik dní starých, což je snad normální, ne?!

Co toto je za systém?! Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle je uměle vytvořený problém, aby nějaká neziskovka mohla brát dotace a tento "problém" řešit!

Celý náš systém totálně degeneruje... Systém dnes nastolený vytváří umělé problémy a podporuje nejvíce ty, kteří to nejméně potřebují.

Jsem vytočený, vytočený, vytočený!!!!!!
Obrázek