Martin Zapletal před Pražským hradem
-
- Kolemjdoucí
Martin Zapletal před Pražským hradem
Válečný veterán z Kosova a Kuvajtu Martin Zapletal provedl v sobotu odpoledne před Pražským hradem nevídanou věc. Před očima hradní stráže zapálil vlajku Evropské unie. A to nebylo zdaleka všechno.
Zdroj:https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Heil-Mutti-Merkel-a-Allah-Akbar-Hande-hoch-das-ist-Befehl-Vlajka-EU-v-plamenech-Pred-Hradem-bylo-dusno-528469
Je zajímavé, že zrovna v dobu konání protestu šel kolem redaktor parlamentních listů. Štěstí přeje připravenému.
Každopádně to hodnotím jako velice povedenou formu protestu. Více takových by bylo potřeba.
- Zdeněk Svoboda
- MY PROTI VŠEM
Re: Martin Zapletal před Pražským hradem
není mi znám osud zninovaného veterána,ale obdivuji jeho odvahu se kterou projevil svůj nesouhlas přímo na pražském hradě.Je škoda,že s sebou nestrhl větší počet manifestujících,to by mohlo mít ještě větší efekt v jeho úsilí.
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Martin Zapletal před Pražským hradem
Znám jeho počínání a má za to můj respekt, poněvadž něco dělá.
Avšak nejsem obdivovatelem jeho stylu, poněvadž je to dost buranské.
Tím myslím jeho vystrčení zadku na USA konvoj a podobně...
Přijde mi, že si začal libovat v mediální pozornosti, že víc než pro tu věc samotnou to dělá kvůli tomu, aby se o něm někde psalo.
Ale jak jsem napsal v úvodu - je aktivní a za to ho respektuji.
Avšak nejsem obdivovatelem jeho stylu, poněvadž je to dost buranské.
Tím myslím jeho vystrčení zadku na USA konvoj a podobně...
Přijde mi, že si začal libovat v mediální pozornosti, že víc než pro tu věc samotnou to dělá kvůli tomu, aby se o něm někde psalo.
Ale jak jsem napsal v úvodu - je aktivní a za to ho respektuji.