Co si myslíte o DSSS?
Co si myslíte o DSSS?
Co si myslíte o Dělnické straně sociální spravedlnosti? Já jim dříve hodně fandil (dokonce jsem uvažoval o členství), ale pak se strana začala odklánět od sociálních hodnot a zároveň se v ní začali objevovat neonacisté.
NÁS JENOM JEDNO ZACHOVÁ - KNEDLÍKY, ZELÍ A VEPŘOVÁ!
-
- Kolemjdoucí
Re: Co si myslíte o DSSS?
Pro mě je to strana založená na kapitalistickým rozdělení společnosti, tedy nižší vrstvu - dělníci a vyšší vrstvu - inteligence atp. Bohužel nejenže toto složení společnosti již do velké míry neplatí, dělníci byli nahrazeni stroji, skutečná chudoba uhrožující na životě byla téměř vymýcena (alespoň pro zatím), ale oni se i myšlenkově drží velice při zemi.
Pro mě je to strana se spoustou negativních kauz a z naprosto jiné doby. Nevolitelní.
Pro mě je to strana se spoustou negativních kauz a z naprosto jiné doby. Nevolitelní.
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
DSSS jsou pro mě zástupcem neonacistické scény u nás.
Jelikož se zajímám o historii a to velice v zevrubně, tak mi neuniklo jejich předělání mnoha Německých (nacistických) plakátů a propagačních obrázků.
Pro mě je to totální odpad.
Jelikož se zajímám o historii a to velice v zevrubně, tak mi neuniklo jejich předělání mnoha Německých (nacistických) plakátů a propagačních obrázků.
Pro mě je to totální odpad.
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsem u sebe něco dohledal. Bylo toho víc, ale tohle pro příklad stačí...
- Přílohy
-
- DS01.jpg (115.28 KiB) Zobrazeno 4845 x
-
- DS02.jpg (106.3 KiB) Zobrazeno 4845 x
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
A třeba vám tento znak bude něco připomínat...
(NĚMECKÁ PRACOVNÍ FRONTA)
(NĚMECKÁ PRACOVNÍ FRONTA)
- Přílohy
-
- DAF2.png (3.29 KiB) Zobrazeno 4845 x
-
- DAF.png (322.41 KiB) Zobrazeno 4845 x
Já to vím, ale jak jsem psal, nebylo tomu tak vždy. Z počátku se jednalo spíš o vlasteneckou KSČM. A jejich předseda rozhodně nácek není. Ale i tak DSSS neobhajuju.
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Nemohu souhlasit. Vandas je jedním ze zakladatelů, takže i jeden z těch, kdo "vymyslel" logo, které je kopií NACISTICKÉ organizace DAF. Dobře věděl, co vybírá a podle čeho to vybírá.
A žádná vlastenecká KSČM, nýbrž pohrobci rozpadlých "sládkovců".
A žádná vlastenecká KSČM, nýbrž pohrobci rozpadlých "sládkovců".
Ano, DSSS zakládala řada lidí ze SPR-RSČ (Vandas byl dokonce jejím tajemníkem), ale zpočátku se snažili konkurovat hlavně KSČM. Hlavní cíle DSSS tehdy byly podpora českých dělníků a silná sociální politika s národními zájmy. Co se Vandase týče, vystupoval i proti Němcům, v Republikánské straně dokonce spolupořádal pietní akty a demonstrace související 2. světovou válkou.
- Matouš Bulíř
- PŘEDSEDA HNUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Tak to svědčí jen o jejich nízké inteligenci, kdy se opásají nacistickou symbolikou a následně protestují proti Němcům.
Pokud jim tedy na Němcích nevadí to, že už to nejsou nacisté, pak by to logiku dávalo.
Pokud jim tedy na Němcích nevadí to, že už to nejsou nacisté, pak by to logiku dávalo.
Říkám, že to bylo ještě před tím, než začali používat tu nacistickou symboliku.