Jak Babiš přišel k AGROFERTU?

ANO 2011
Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Jak Babiš přišel k AGROFERTU?

Příspěvekod Matouš Bulíř » 21 srp 2017, 14:31

Určitě koukněte na video.
Fakta, která tam jsou uvedena jsou myslím vcelku jasně pochopitelná.
Na toto by mě zajímala reakce nějakého zastánce A.B., zcela upřímně.
Koupit část firmy, která má nevyplacený zisk větší, než kolik za ní dám, je co...?
To je stejné jako říkat, že vám určitě prodá někdo kasu (pořizovací cena třeba 3000), ve které je 100 000 za 5000 :)
Jelikož prodat kasu za 5000 je přeci tak moc výhodné, co na tom kolik v ní je na hotovosti.

VIDEO:
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci ... di-pochyby
Obrázek

jako
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Jak Babiš přišel k AGROFERTU?

Příspěvekod jako » 21 srp 2017, 18:20

Jelikož na ČT se nedívám ani online, offline to nezachrání. To co vysírá ČT jsou lži a manipulace a zejména video se dá udělat tak, že vy sám jste oddělal skutečného bin Ládina (ne toho, co ho dostali amíci), zatímco jste doma kuchtil smaženici. Nepopírám, že tam mohou být jistá fakta, ale ČT nevěřím ani ta. Takže sorry, jako... :D

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 21 srp 2017, 19:07

To ale není argumentace.
Dokažte v čem je konkrétně ta manipulace.

Když informuje o ISLÁMU, lze to vždy lehce rozporovat, ale tady si tím nejsem jistý, jelikož pokud bych si myslel opak, video sem nedám.
Obrázek

jako
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod jako » 21 srp 2017, 19:49

Ale to je v pohodě, nemám nic proti vašemu názoru. Ale rozhodně nebudu rozebírat nějaké konkrétní video, protože o věci vím jen málo a nic z první ruky, jakož i nemíním se tím jakkoli zabývat. Ale z mnohaleté zkušenosti z kauz, o kterých jsem věděl více vím, že ČT je nejhorší tv v ČR, stejně jako CNN v USA a skutečně jim nevěřím a už co budu živ nebudu věřit ani to logo, i kdyby nakrásně ode dneška mluvili a ukazovali jen a jen pravdu. Holt jako v té bajce o pasáčkovi a vlcích.

Samozřejmě většina médií v dnešním světě (cca 80 let zpátky) manipuluje veřejností, ale díky internetu má člověk možnost vidět i druhou stranu věci a selským rozumem si to přebere. U ČT je něco takového vyloučeno, ukazuje za naše peníze jen to, co si přeje státní elita USA, jejímž je poskokem, stejně jako celá naše vláda. No ale to už jsem trochu odbočil od tématu.

Matouš Bulíř
PŘEDSEDA HNUTÍ
PŘEDSEDA HNUTÍ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Matouš Bulíř » 21 srp 2017, 20:19

Osobně sem velice citlivý na manipulaci s fakty. Tady jsem ovšem nic takového nezaznamenal. Neměl sem pocit, že by se něco úmyslně opomnělo, aby to sedělo do zaměření reportáže. Už jsem to psal jinde, osobně bych si moc přál, aby to vše nebyla pravda a A.B. byl takový, jaký říká že je.

Pokud něco vypadá jako kachna, kejhá jako kachna, tak je to prostě kachna.

A myslet si, že je možné z nuly se stát miliardářem za několik let, tak to svědčí o naivitě, hlouposti a nebo úmyslné lži.
Poctivou prací se z vás může stát přinejlepším milionář.

To, co píšu nevyvozuji z dané reportáže v tomto tématu, nýbrž z celkového pohledu.

Fakta nikdy nepřizpůsobuji svým názorům, nýbrž své názory faktům.
Obrázek